ARTVARK IN KRUISWEG68

cropped-logo_klein_3Beste Artvark-vrienden,

Afgelopen maart zetten we van een nieuwe stap in het jonge Artvark-leven:

We zijn vereerd en verheugd dat Michel van Overbeeke en Joke Stoute van de relatief jonge galerie Kunsthandel KRUIS-WEG68 in Haarlem ons uitgenodigd hebben de handen ineen te slaan!

Sinds anderhalf jaar heeft KRUIS-WEG68 zich een plaats veroverd in de Haarlemse kunstwereld.

Artvark zal ongeveer 3 tentoonstellingen per jaar initiëren.

Daarnaast zijn we erg blij dat onze Artvark-collectie een vaste plek in de galerie zal krijgen zodat het, naast online, nu ook mogelijk is de werken in ‘real life’ te bekijken. Maak gerust een afspraak als je één van de werken uit de shop live wilt bekijken.

 

Nieuws uit de galerie:


 

Tentoonsteling Eric de Nie van 19 januari tot en met 17 februari 2018

Beste vrienden,

Van 19 januari tot en met 17 febuari 2018 worden er schilderijen en aquarellen van Eric de Nie tentoongesteld bij Kunsthandel KRUIS-WEG68

De tentoonstelling  wordt geopend op vrijdag 19 januari om 16.00 uur door Jaap Lampe, algemeen directeur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

U bent van harte welkom!

Eric de Nie zoekt tijdens zijn werkproces altijd naar het juiste moment waarop de vrij stromende verflijnen of luchtig met de kwast geveegde verfbanen, hem de visuele en emotionele genoegdoening geven van een uitgebalanceerd beeld. Soms gebeurt dat binnen een uur, dan weer gaan er weken van kijken, doen, of niet doen overheen.

Eric werkt door totdat een geheel van ritmische kleurschakeringen ontstaat tussen volle en ijle kleurtonen en lijnen die een abstract ruimtelijke ervaring oproepen die je als kijker de ruimte geeft om in te dwalen en daarmee de tijd doet vervagen.
Haast als een muzikale beleving welke hij bij wijze van spreken in de oren van de kijker wil laten doorklinken.

https://www.ericdenie.nl/

Hierboven: “Zonder titel” acryl op katoen 2016-15,  30×30 cm